Heropflakkering


De herneming van onze buitenactiviteiten die ik hier had willen aankondigen moeten we nog eens met een maand uitstellen, in de hoop dat de combinatie van zonnig lenteweer en de toenemende vaccinaties de besmettingen flink doen dalen, zodat vanaf 1 mei ook de HORECA weer aan de slag kan gaan. Een wandeling of fietstocht, ook in kleine groepjes, is pas aangenaam als je na afloop samen een pintje kan drinken … op een goed verlucht terras.

De vaccinaties lijken eindelijk in een stroom-versnelling te komen, en velen van onze oudste leden hebben ondertussen een eerste dosis gekregen. Pas nadat alle leden de kans hebben gehad een tweede dosis te ontvangen kunnen we denken aan het hernemen van onze maandelijkse bijeenkomsten, laat ons dus hopen dat de nodige dosissen blijven toestromen, liefst sneller dan nu.

Het gebeurt af en toe dat een opgeroepen kandidaat  niet komt opdagen, terwijl het klaargemaakte vaccin vrij snel onbruikbaar wordt. Iedereen – ook wie jonger is dan 65 – kan zich daarom inschrijven op een reservelijst  om opgebeld te worden voor een spoed-vaccinatie. Wie in de gemeente Bertem woont kan dat (helaas alleen via het Internet) op www.vaccinatiecentrumkortenberg.be/reservelijst     
Wie zelf niet over een Internetverbinding beschikt kan terecht in de bibliotheek van Bertem (maar NIET in de uitleenpost van Leefdaal, die is nog steeds gesloten wegen technische problemen).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *