Over ons

OKRA Leefdaal is een sociaal-culturele vereniging. Alle senioren (+55) zonder onderscheid zijn hartelijk welkom. Voorwaarde is eenvoudig dat zij het jaarlijkse lidgeld betalen.
Als tegenprestatie krijgen de leden de mogelijkheid elke1 derde dinsdag van de maand om 14 uur in het GC Vlieg-In, Vlieguit nr 6 te Leefdaal een vergadering bij te wonen. Er wordt gezellig gebabbeld en gekaart,  een of ander persoon of groep brengt een vrolijk stukje en er is gewoonlijk wel iets te vieren, men speelt bingo of krijgt een korte aangepaste turnles. Daarna gebruiken allen samen een altijd lekker vieruurtje aan een vriendenprijsje.

Bovendien kunnen de leden rekenen op:

  • Een aangepaste verzekering waardoor zij onder meer minder moeten betalen voor de jaarlijkse reizen
  • Andere activiteiten voor de leden die er interesse voor hebben, zoals Line Dance, indoor petanque, wandelclub, theater en cinema bezoek, … (zie de Agenda)
  • Toegang tot activiteiten ingericht door andere OKRA afdelingen
  • Een maandelijks OKRA-magazine met eigen bijlage.

OKRA Leefdaal verdedigt de belangen van zijn leden in de verschillende gemeentelijke raden en bij het gemeentebestuur en zorgt, indien gewenst, voor uitleg door goede specialisten over allerlei onderwerpen die de senioren aanbelangen.


Wenst u lid te worden van OKRA? Zie “Lid worden


1 behalve in juli. Sommige feestelijke vergaderingen beginnen reeds om 12u