Vergadering 9 januari 2018: een Zalig en Gelukkig Nieuwjaar voor iedereen !

Ongeveer 80 leden waren niet vergeten dat we uitzonderlijk op de 2e dinsdag van de maand gingen vergaderen in plaats van op de 3e dinsdag zoals gewoonlijk. Uiteraard wensten we mekaar alle mogelijke geluk toe en dat werd beklonken met een fluitig glaasje drank.

   

Als special guest hadden we de leerlingen van het zesde leerjaar uitgenodigd om nog eens hun kleurrijk dansje van het schoolfeest te brengen, ditmaal op “ons” kleine podium in de parochiezaal. En ze deden dat braaf en enthousiast!

Sommigen maakten een smartphone-filmpje van dit spectakel. Wij niet: dat hadden we al gedaan tijdens het schoolfeest zelf… Wie die opname wil bekijken kan gewoon de DVD kopen met een gedetailleerde reportage van het hele schoolfeest: op de website van oudercomité Harlekijn kan zo’n DVD online besteld worden.

Het optreden van het zesde leerjaar zag er toen zo uit:

Een uitgebreide fotoreportage van deze nieuwjaarsvergadering kan u bekijken als u hieronder op de illustratie klikt: