Een nieuw jaar, 
een zalig en gelukkig 2021 ?

Wel ja, dat wensen we iedereen toe, zonder kommer en kwel en met vele blije momenten. In afwachting dat het Corona-beestje onschadelijk gemaakt wordt en we weer volop aan de slag kunnen…

Bij het begin van dit jaar worden de berichten een beetje hoopvoller omdat er nu snel massaal zal gevaccineerd worden, met voorrang voor de ouderen en de gezondheidswerkers.

Vooraleer wij in onze OKRA-werking daar de gunstige gevolgen gaan ondervinden zullen er helaas nog vele kalender-blaadjes moeten sneuvelen: eerst krijgen de WZC’s een spuitje, dan de +65 , de oudsten eerst, dan alle anderen ouder dan 16. Als ze dat willen, want verplicht is het niet. 
Al naargelang de bron zal het tot september, misschien augustus, mogelijks juli en héél misschien nog tot “voor de zomervakantie” duren eer het risico op fatale besmettingen zo goed als verdwenen zal zijn… voor wie ingeënt is. En vanaf september komt er waarschijnlijk al een nieuwe ronde vaccinaties, maar dat zien we dan wel.

Voor onze werking betekent dit dat we nog geen groepsbijeenkomsten kunnen plannen tijdens het eerste trimester. Misschien kunnen we daarna voorzichtig starten met sportieve maar nog steeds gemaskerde buitenactiviteiten en hopelijk ook bestuursvergaderingen om wilde plannen te smeden voor interessante bijeenkomsten met heel de groep … zodra dat kan! Hopelijk kunnen we in augustus de feestelijke bijeenkomst houden die we vorig jaar moesten overslaan.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *