We gaan terug voorzichtig van start

Het vervelende Covid-19 virus is er nog, maar zou zich minder gemakkelijk moeten gaan verspreiden nu steeds meer mensen gevaccineerd (zullen) zijn. De vele anti-virus maatregelen – die beter zouden werken als er niet zo lichtzinnig werd mee omgesprongen door té veel mensen – kunnen stilaan afgebouwd worden.

En zo is het voor ons dan eindelijk opnieuw mogelijk om onze buitenactiviteiten te hervatten, zij het nog steeds met de nodige voorzichtigheid. Voor de binnenactiviteiten, zoals onze maandelijkse ledenbijeenkomst, is het wachten tot na de zomer.

Eerste rendez-vous in de Parochiezaal is op dinsdag 21 september 2021. Nog steeds onder het voorbehoud weliswaar dat de theorie door de praktijk bevestigd wordt en de verspreiding van het virus inderdaad onder controle is.

Onze wandelclub gaat meteen opnieuw van start:

  • op vrijdag 14 mei vertrekken we om 14u aan de kerk met de intentie om het foto-zoektocht parcours van FERM af te leggen. We blazen uit op het enige café-terras in Leefdaal dat reeds/nog open is…
    !!! stuur een mailtje als u mee komt wandelen, zodat we de nodige maatregelen kunnen treffen.
  • volgende wandeltochten zijn op 4/6 , 2/7, 6/8, 3/9, 1/10, 5/11 en 3/12, telkens op vrijdagnamiddag dus.

De fietsclub plant zijn eerstvolgende tocht op woensdag 26 mei – vertrek om 13u30 aan de kerk. Graag een mailtje als u mee komt fietsen.

Onze petanquers gooien met ballen elke vrijdagnamiddag vanaf 14u, als de weersomstandigheden het toelaten want het mag enkel in openlucht, achter de Parochiezaal.

De line-dancers halen hun dansschoenen pas weer tevoorschijn in september, dus nog even geduld.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *