OSCAR

Zoals reeds in oktober 2021 vastgelegd, gingen we op 15 mei kijken naar de slot-voorstelling van het toneelstuk “Oscar”, op schitterende wijze uitgevoerd door het Brussels Volkstejoeter in GC De Bosuil in Jezus-Eik.

Deze oorspronkelijk franse comedie werd door Claude Magnier geschreven in 1958 en ingevolge het grote succes verfilmd in 1967 met Louis De Funès in de hoofdrol. Het werd ook al in Leefdaal enkele keren ten tonele gebracht door toneelgroep Kunst Veredelt en anderen.

Het verhaal is bekend dus – al waren we er in de loop der tijden veel van vergeten – maar de wervelende uitvoering van het Volkstejoeter maakte er hoe dan ook een boeiende namiddag van in een zaal vol met wijze grijsaards…

We kijken al uit naar de volgende producties van het Volkstejoeter die gepland zijn voor de periode november 2022 – februari 2023 in “Zinnema Anderlecht”, maar andere locaties volgen zeker nog.

15-5-2022 in De Bosuil

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *