Dag & bedankt, parochiezaal

Onze allerlaatste ledenvergadering in de Leefdaalse parochiezaal alias “Parochiaal Centrum” of P.C zit er op. Het was een feestelijke bijeenkomst, niet omdat we afscheid moeten nemen van de zaal, maar omdat 55 leden present gaven voor onze mini-Vlaamse Kermis,  die vooral bestond uit lekker eten – bereid door Charlepoeng – en goede drankjes, met uitstekende begeleidingsmuziek van Ludo Borghs en met enkele volkse spelletjes in open lucht. Dat lieten de weersomstandigheden ook toe: niet te warm, niet te koud, geen regen. Als bonus konden we kijken naar een indrukwekkende tentoonstelling over het ontstaan en de gevarieerde activiteiten van alle leefdaalse (parochiale) verenigingen die sinds 1960 gebruik hebben gemaakt van het P.C. – gemeenzaam zo genoemd en omschreven omdat er in 1960 nog lang geen sprake was van Personal Computers…

Voor ons was het tevens een mijlpaal in het 60e bestaansjaar van onze vereniging. Nog geen orgelpunt, we gaan die verjaardag in september-december van dit jaar ook nog aan bod laten komen.

In juli en augustus houden we geen ledenvergadering omdat we pas zeker zijn dat in september onze nieuwe vaste stek in de Vlieg In  zal aangepast zijn aan onze noden. Maar we voorzien wel nog enkele andere activiteiten in deze periode: details daarover reserveren we voor de maandelijkse nieuwsbrief die we naar alle actieve leden sturen.

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *