Bijeenkomst van 21 februari 2017

Dinsdag 21 februari waren we met 78 trouwe leden om even de zotsmuts op te zetten! Mooi verkleed of niet, we hebben natuurlijk een flinke Polonaise gedaan. We hebben ook het bezoek gekregen van een bedelaar, een muzikale bedelaar die ons getrakteerd heeft op een vioolserenade. De man was povertjes gekleed, zag er armtierig en behoevend uit, maar speelde hemels op zijn instrument! Maar toch voelen we ons enigszins bedroefd en ook wel een beetje beschaamd, dat we die stakkerd niet uitgenodigd hebben op ons vieruurtje. Hij verdween even plots als hij gekomen was, en heeft niet kunnen genieten van onze lekkere broodjes, sandwiches met ham, kaas en americain.

Om dan nog maar te zwijgen van het toetje: een pannenkoekje met ijs! Wat zal het zijn volgende maand? Even lekker?  Voor ons een vraag, maar voor onze keukenpieten ….. een weet.