BIJEENKOMST VAN DINSDAG 21 MAART 2017.

Voorwaar een schot in de roos! Een aangenaam en zeer gesmaakt optreden van Roger De Becker. Een aantal zeer goed gekende maar toch al jaren uit ons gezichtsveld verdwenen voorwerpen, verschenen op het scherm. Ze lokten stuk voor stuk fijne reacties uit, met herkenning en hilariteit tot gevolg.
De eerste televisies, oude strijkijzers, wasmachines, oude toiletten en zelfs onze oude vertrouwde pispotten! Lang geleden of toch niet?

Maar …. het plezantste moest nog komen. Een vermakelijke muzikale quiz.

Een 40-tal liedjes, waarvan we een zinnetje moesten proberen aanvullen, soms gemakkelijk en soms een tikkeltje moeilijker. De oplossingen kwamen nadien op het scherm en werden dan gretig en uit volle borst meegezongen door tientallen getalenteerde zangers en zangeressen!
La Esterella, Ray Franky, Will Tura, Bob Benny, Jimmy Frey en nog vele anderen, het was geen enkel probleem voor ons enthousiast publiek!
’s Avonds zijn we al fluitend in slaap gevallen voor onze TV, moe maar voldaan!  Dat smaakt naar meer!