HET WAS EEN DRUKKE EN GEZELLIGE WEEK!

Inderdaad, de week van maandag 18 tot en met vrijdag 22 september 2017 was een uitermate drukke week voor Okra-Leefdaal.

Maandag line dance en zangles in de Vlieg in, en dinsdag onze maandelijkse bijeenkomst in het parochiaal centrum. Met 64 aanwezigen, merkelijk minder dan gewoonlijk, maar toch hebben we genoten van zang, bingo en een lekker vieruurtje met pistolets, sandwiches en als beleg “préparé”, kaas en ham. Als toetje kwam er nog een smakelijke “éclair”. Niet mis voor een dinsdagnamiddag.

Woensdag was een relatieve rustdag.

Met 22 goedgemutste ( zo leek het toch) Okra leden zijn we op donderdag 21 september naar het mooie en gezellige Zuid-Limburgse Maastricht gereden. Van Leefdaal langs de autoweg naar Zichem om nog een aantal andere reizigers op te halen.
Prettig weertje en na de gebruikelijke vlaai met koffie deden we een fijne wandeling, met een uitstekende gids, in het centrum van de stad. De lunch was lekker en verzorgd. Na het middageten hadden we de tijd om zelf even in de stad te flaneren.
Tot slot konden we nog genieten van een boottocht op de Maas met een goeie uitleg over de interessante dingen die er te zien waren. Afsluiten deden we met een broodmaaltijd.
De terugweg verliep iets minder vlot door een incident (ongeval?) op de autosnelweg, maar de hinder was toch beperkt. We zagen tevreden, maar misschien wat vermoeide gezichten?

De week was nog voorbij, en vrijdag trokken we naar Brussel, meer bepaald naar de Heizel!
Doel: een opvoering van Cirque du Soleil, onder de roepnaam TOTEM.
Met 10 waren we om deze beauty mee te maken. Inderdaad, dit was een geweldig spektakel, met zowat alle mogelijke facetten van het circus, maar dan met een grote C!

De betreurde Eddy Wally zou gezegd hebben: GEWELDIG!
En dat was het inderdaad. Fantastisch schouwspel gebracht door een internationaal gezelschap, met indrukwekkende taferelen en onwaarschijnlijke gadgets. Slangenvrouwen, trapezisten, clowns ….. allez gewoonweg schitterend. Voor en na het spektakel verliep alles vlot, zowel de heen als terugreis.

MAAR TOCH , waren we blij dat deze drukke week voorbij was. Zou dat dan toch met de LEEFTIJD te maken hebben?