Uitstap naar ALDEN BIESEN en WILDEREN

Lekker weertje, dat kun je wel zien aan de luchtige kledij.

31 deelnemers kregen een korte toelichting over de geschiedenis van de te bezoeken sites door Ghislaine.

In Alden Biesen kregen we koffie en koek aangeboden en nadien hebben 2 gidsen ons deskundig begeleid tijdens een leerrijk bezoek in de prachtige gebouwen van de Commanderie. De meesten onder ons hadden al ooit Alden Biesen bezocht, maar de rondleiding was gewoonweg interessant en duurde ook niet te lang.

De koffie ’s morgens en ook het middagmaal, werden geserveerd in een zaal van de Commanderie. De maaltijd en de service waren van het betere soort, en dus ten zeerste gewaardeerd.

In de namiddag zijn we dan naar de brouwerij van Wilderen gereden. Genieten van een lekker drankje (hier een dikke pint) op het terras van de brasserie van WILDEREN. Het bezoek aan de brouwerij-stokerij was zeer de moeite. Duurde niet te lang en was boeiend genoeg om er niet “ weer een brouwerijbezoek” gevoel aan over te houden. Een prachtig complex van brouwerij-stokerij met een zeer mooie gelagzaal en fraai terras.

Gaan we zeker nog eens een frisse  pint drinken!

We denken dat we een van onze betere (korte) uitstappen gemaakt hebben? Volgend jaar nog beter?