Een namiddag in Hotel Mama

Op 23/2/2018 waren we met een 30-tal geïnteresseerden op bezoek in CC De Warandepoort van Tervuren. Sommigen op hoop van zegen met de lijnbus: gelukkig bleek de onbereikbaarheid van halte Tervuren Centrum een … softwarefoutje in de routeplanner van De Lijn.

Wij waren niet de enigen die benieuwd waren naar dit toneelspel met en door het Echt Antwaarps Theater want de zaal was goed gevuld. Hilariteit alom bij de toeschouwers die blijkbaar geen moeite hadden om het antwerpse dialect van de acteurs te verstaan.

Het stuk was een typische “vaudeville”-klucht met af en toe een kundige improvisatie als een acteur even een repliek vergat of veranderde.

Dit was ons eerste bezoek met OKRA aan CC De Warandepoort en het smaakt naar nog. We zullen zeker hun programmatie in het oog houden op zoek naar andere interessante activiteiten. Ook andere CC’s in de buurt kunnen ons misschien bekoren. We denken aan:

Moeilijker bereikbaar met openbaar vervoer: