Café René was OK

We hebben ons uitstekend geamuseerd woensdag 23 januari in CC De Warandepoort in Tervuren! Tenminste toch zij die het gladde vriesweer hadden durven trotseren. Met een dertigtal leden waren we om het zoveelste toneelstuk van Ruud De Ridder en het Echt Antwaarps Theater mee te maken. Naar eigen zeggen heeft hij er ondertussen 140 geschreven wat op zich al een prestatie is. Daar kwam onlangs het boek “Dit had ik nooit verwacht” bij, een autobiografie.

Wat ons theaterbezoek in de toekomst betreft onthouden we: liefst niet in januari-februari als er kans is op gladde wegen en uiteraard in de namiddag. Namidddagvoorstellingen speciaal voor senioren zijn overigens nauwelijks te vinden in onze vele Culturele centra: de meeste namiddagvoorstellingen richten zich tot (kleine) kinderen.

Een rustig moment in Café René. De hoofdrolspeler is nog niet verschenen.