Opgepast: misleidende reclame

Daar zijn ze weer met de “Senioren Voordeelkaart”, een aanbod te mooi om waar te zijn…
Deze keer is FaceBook het kanaal langswaar men de spaarzame senior probeert te lijmen en hem een kaart aan te smeren waarvan de voordelen alleen bestaan op de website van de aanbieders zelf. Op de website van SeniorenNet – een onafhankelijke en gratis website met nuttige info voor Senioren – worden de klachten nog even op een rijtje gezet en de reacties van hun bezoekers liegen er niet om. Ook het Europeees Centrum voor de Consument geeft de raad deze kaart niet te kopen.

Volgens hun eigen website is “seniorenvoordeelkaarten” gehuisvest in de Lozanastraat 142 te Antwerpen, maar afgaande op een recente Google Street View foto (2017) is daar naast een gokkantoor van Ladbrokes alleen een (nieuwe) fietsenwinkel te vinden.

Straal negeren dus!!!