Dat Deed Deugd !

Eindelijk nog eens een ledenvergadering, eindelijk werkbare veiligheidsmaatregelen! Volgens de meeste reacties was het eten op 21 september overheerlijk en de muziek van Ludo Borghs  top. En vooral, we konden mekaar nog eens zien en een babbeltje doen! We zijn terug vertrokken, bijna zoals vanouds. 

Er is plaats voor iedereen – foto © Jan Willems

Rendez-vous dus op 19 oktober om 14u voor de volgende ledenvergadering: we spelen nog eens BINGO en we houden een bescheiden pensenkermis, men zegge het voort.

Niet dat we anderhalf jaar volledig stil hebben gelegen: buitenactiviteiten zoals petanque, wandelen en fietsen zijn mits enige restricties blijven doorgaan, binnenactiviteiten zoals line-dance konden en mochten niet.

Daar komt dus nu verandering in en naast onze maandelijkse “instuif” gaan we ook opnieuw regelmatig uitstapjes organiseren. Liefst overdag en met het openbaar vervoer als het kan, wie lid is bij ons vindt in de nieuwsbrief van oktober alvast een eerste aanbod. En in de AGENDA vindt je steeds een up-to-date overzicht van alle activiteiten.

Voor theater-activiteiten moet er redelijk lang van  tevoren gereserveerd en betaald worden. Dat is vervelend maar onvermijdelijk als we zeker willen zijn van een goede plaats. We stellen dus telkens een deadline in om in groep kaarten aan te schaffen die we daarna aan de ingeschrevenen bezorgen. Wie later wil bestellen moet dat zelf doen via de website van de organisator, als de voorstelling dan nog niet uitverkocht is.

Johan Morris

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *