Drie bestuursleden verdienen een bloemetje!

Tijdens de bijeenkomst van 16 mei, met speciale aandacht voor de moeders, groot- en overgrootmoeders, was het een gepast moment om ook 3 van onze bestuursleden te bedanken voor hun jarenlange inzet in de vereniging.

  • Jeanne De Keyzer, trouw bestuurslid en sinds 2006 ook penningmeester. Als volslagen boekhoudster waakte ze nauwgezet en secuur  over de financiën  Een taak die nu verder gezet wordt door Freddy Vandenplas.
  • Lea Van Houdenhuyse, de keukenverantwoordelijke. Zij wist met veel enthousiasme en kundigheid steeds iets lekkers op de borden te toveren. Het is nu aan de volgende keukenploeg om met haar ervaringen en  nieuwe ideeën verder te werken.
  • Hilda Vrebos, was voorzitster tot 2009 en sinds de overstap naar Okra , onze ondervoorzitster . Haar inzet maakte van de vroegere seniorenwerking een bloeiende vereniging.

Bedankt voor jullie inzet en daar past zeker een bloemetje bij!

Zij worden op vrijdag 30 juni ook gevierd door het gemeentebestuur van Bertem in de GBS sportzaal van Leefdaal.