Petanque Tornooi

Bovenaan een foto van de twee ploegen die de finale gespeeld hebben van het petanquetornooi op de terreinen van het LDC in Bertem. Het waren twee teams van Okra-Bertem die zich de besten mochten noemen.
Het winnende team bestond uit:
Jan DEGREEF – Karel EVERAERT – Dennis VAN BRUSSEL
De andere finalisten zijn:
Alfons BERTELS – Guy GEERAERTS – Bob VAN GOETSENHOVEN

HARTELIJK GEFELICITEERD!

Ghislaine, Jean en Hervé hebben niet meegespeeld, maar hebben er wel voor gezorgd dat er geen discussies waren, en de uitslagen vlekkeloos genoteerd werden! Bedankt.

Dit tornooi is er gekomen door de samenwerking van de seniorenraad van Bertem, het gemeentebestuur, de schepen voor Ouderenzorg Eddy Vranckx en Jelly Van Noppen van de dienst Vrije Tijd. Het LDC van Bertem stelde ons gratis de petanquevelden (5) ter beschikking!

Onze Leefdaalse teams hebben eervol gestreden maar moesten toch het onderspit delven. Maar niet getreurd, bij een volgende gelegenheid
spelen we die mannen van Okra-Bertem glorieus naar huis?

Onze petankers hebben deelgenomen aan het tornooi met 3 ploegen van elk 3 spelers of/en speelsters. We willen ze toch even vermelden en feliciteren met hun “goed spel”!

  • Ploeg LIEBENS: Roger Liebens – Lea Van Uytrecht – Paula Haesendonck
  • Ploeg VANGAVER: Robert Vangaver – Maria Verdeyen – Paula Wauters
  • Ploeg BERTELS: Lucien Bertels – Irma Ottermans – Maggi Charels

En dan was er nog een andere ploeg van Leefdaal. Mensen die regelmatig spelen op het petanqueveld van de Hertwinkel en tijdens de wintermaanden in het buurthuis van De Ham.

  • Ploeg Hertwinkel : Paula De Blauwe – Guido Van Renterghem – Mia Alders en dan nog een wisselspeler Guy Cornet.

We vonden het wel spijtig dat er geen ploeg van het Hammeveld aanwezig was, en ook niet uit onze andere deelgemeente Korbeek-Dijle.